Ολυμπιακοί Αγώνες Rio De Janeiro 2016

Διαφορετικό χρώμα παντελόνι
για κάθε έθνος , στους 
Ολυμπιακούς Αγώνες του 
Rio De Janeiro 2016.
   Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο (WTF) ανακοίνωσε στις 8 Μαρτίου 2016 ότι αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο το 2016 θα μπορούν να φορέσουν διαφορετικού χρώματος παντελόνι σύμφωνα με τα χρώματα της εθνικής τους ομάδας . Αυτό γίνεται για πρώτη φορά ως μέρος της δέσμευσης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την δημιουργία μιας νέας και συναρπαστικής εμπειρίας για τον θεατή στους προσεχείς Ολυμπιακούς Αγώνες.

   Η κάθε Ομοσπονδία μέλος της WTF, έως 30 Απριλίου, θα επιτρέπεται να επιλέξει ένα χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του λευκού, για το σύνολο των αθλητών τους που θα διαγωνιστούν στο Ρίο το 2016, Αυτό όχι μόνο θα εξασφαλίσει μια εντελώς νέα και μοναδική εμφάνιση των αγώνων τάε κβον ντο στο Ρίο 2016, αλλά θα επιτρέψει τους οπαδούς στο στάδιο καθώς και εκείνων που θα παρακολουθούν από το σπίτι, να εντοπίζουν εύκολα την εθνικότητα των αθλητών που ανταγωνίζονται.

   Η ιδέα αναπτύχθηκε από την Τεχνική Επιτροπή της WTF, η οποία είναι υπεύθυνη για τον εντοπισμό καινοτόμων τρόπων που η WTF μπορεί να συνεχίσει να εξελίσσει και να εκσυγχρονίζει το άθλημα.

   Νέες καινοτομίες έχουν επίσης συμπεριληφθεί για την ανάπτυξη του υπάρχοντος συστήματος επανάληψης βίντεο και προστέθηκε εισαγωγή αισθητήρων στα προστατευτικά σώματος και κεφαλής που για πρώτη φορά θα χρησιμοποιηθεί (ηλεκτρονική κάσκα) στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. 

Πηγή: W.T.F.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ

Νέες κατηγορίες παίδων βάσει ύψους υπό δοκιμή στο Taekwondo

ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ;